Bent u op zoek naar een goede osteopaat? Bij Osteopathie Lindenheuvel in Geleen bent u in bekwame handen.

Onze Tarieven

De kosten van een consult bij Osteopathie Lindenheuvel voldoet u na afloop met uw betaalpas of contant. U ontvangt na betaling uw factuur digitaal of op papier. De factuur kunt u vervolgens (digitaal) declareren bij uw zorgverzekeraar.
Osteopathie Lindenheuvel en Tom Poussart zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een behandeling van de osteopaat in de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk. Dit is uiteraard afhankelijk van de verzekeraar en de afgesloten polis. Lees uw polisvoorwaarden door om zeker te zijn of u verzekerd bent, hoeveel behandelingen u vergoed krijgt of tot welk bedrag u verzekerd bent. Vindt u de informatie in uw polisvoorwaarden niet duidelijk, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Klik hier voor een complete lijst van zorgverzekeraars en hun vergoedingen bij een aanvullende verzekering.

Let op! Osteopathie valt niet onder de zogeheten ‘eigen bijdrage’! De eigen bijdrage geldt alleen voor medische kosten die onder de basisverzekering vallen. Osteopathie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en telt dus niet mee voor deze eigen bijdrage.

Tarieven per 01-02-2023

Omschrijving Tarief
Intake Osteopathie (max. 60 minuten) € 95.00
Vervolgbehandeling osteopathie (45-60 minuten) € 86.00
Vervolgbehandeling osteopatie kort (maximaal 30 minuten) € 55.00